Het Begin - Reisverslag uit Delft, Nederland van Majorie en Jeroen Schaap, Koornstra - WaarBenJij.nu Het Begin - Reisverslag uit Delft, Nederland van Majorie en Jeroen Schaap, Koornstra - WaarBenJij.nu

Het Begin

Door: Majorie en Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Majorie en Jeroen

14 Juni 2008 | Nederland, Delft

Hallo allemaal!

Nog maar 2 maanden en dan gaat de reis werkelijk van start!

Zoals bekend is onze wens om te beginnen in China (Chengdu) en het is op dit moment spannend of we naar China kunnen gaan i.v.m. met de verscherpte maatregelen die het land getroffen heeft naar aanleiding van de recente aardbeving.

Wij zijn nu nog bezig met het treffen van de laatste voorbereidingen en we merken allebei dat het nu allemaal wel heel erg dichtbij komt.

Vanaf nu wordt op deze site geregeld informatie verstrekt over de dingen waar we mee bezig zijn. Gedurende onze reis zal Jeroens moeder de taak op zich nemen om deze site te onderhouden. Middels een mailinglist zullen jullie op de hoogte worden gehouden van nieuw geplaatste berichten.

Liefs,

Majorie en Jeroen

• 18 Juni 2008 - 10:12

Michelle:

Hoihoi!

Wat spannend zeg! Nou, ik ga zeker geregeld ff kijken hoe het jullie vergaat!

Heel veel succes, en vooral plezier, met de laatste voorbereidingen!

Liefs, Michelle

• 18 Juni 2008 - 10:28

Carlijn:

Jeetje wat gaat het toch snel, wat zal het wennen worden zonder jullie! Ik kijk nu al uit naar al jullie spannende verhalen!! Veel voorpret voor jullie!!
    Liefs en kus

• 18 Juni 2008 - 12:06

Jeannette:

Hey!

Spannend allemaal! Leuk dat we op deze manier kunnen volgen wat jullie aan het doen zijn!

Groetjes!

• 18 Juni 2008 - 17:17

Karin En Peter:

hoi,

leuk zeg! zo kunnen we jullie goed volgen hihi
    doei

• 18 Juni 2008 - 19:31

Brenda:

ja, het tromgeroffel is al goed te horen....!!

• 18 Juni 2008 - 20:05

Marc Natasja&stijn:

Hallo piepel ut delluft

We gaan alles op de voet volgen,zeker weten.
    P.S.(Waar kunnen wij onze foto's uit nederland voor jullie plaatsen.)

Groetjes Marc