Beloofd is beloofd
Door: Nel
Blijf op de hoogte en volg Majorie en Jeroen
02 September 2009 | Australië, Cairns
Zoals beloofd aan Majorie en Jeroen hierbij mijn ervaringen in Australie. De reis erheen was geweldig om mee te maken. We hadden nog nooit zo lang in een vliegtuig gezeten en dat zal waarschijnlijk ook niet meer zo snel gebeuren. Van Amsterdam naar Londen en daarna een tussenstop in Singapore althans dat was de bedoeling. Boven de golf van Bengalen begon het toestel behoorlijk te wiebelen en moesten wij onze gordels omdoen.Na enkele minuten kwam het seintje dat ze weer los mochten ,en net nadat we dat gedaan hadden kwamen in een luchtzak terecht waardoor we spontaan iets boven onze stoel zweefden. er werd ons niet meer vriendelijk gevraagd om de gordels weer om te doen, nee het werd bevolen!En ja hoor, door weersomstandigheden kon de piloot,zo vertelde hij ons vriendelijk, niet op het vliegveld van Singapore landen en dat hij besloten had om door te vliegen naar Kuala Lumpur . Leuk natuurlijk dan kan je zeggen dat je daar ook geweest bent nietwaar?? Nadat het toestel daar was voorzien van brandstof konden we na een uurtje of zo toch naar Singapore. Daar moesten wij het toestel uit omdat er een nieuwe crew kwam, het toestel schoongemaakt moest worden en er vers eten aan boord moest worden gebracht. Tijd om even te shoppen kregen we niet omdat het toestel al veel vertraging had.Twee uur te laat arriveerden we op het vliegveld van Sydney, behoorlijk moe, maar blij dat we er eindelijk waren! En alle moeheid verdween toen ik na al die maanden eindelijk Jeroen en Majorie weer zag!!! Geweldig om elkaar weer te kunnen omhelzen . De volgende dag hebben we een gat in de dag geslapen en is Jeroen met Matth gaan golfen en Majorie heeft mij meegenomen naar een klein winkelcentrum in de buurt. Op de terugweg hebben we samen genoten van de geweldig mooie zonsondergang.Die week hebben we ook besloten om een camper te huren maar zo makkelijk ging dat niet. Om welke reden dan ook (later bleek dat het op de campings zelden zo druk was geweest) het was een hele klus om iets te huren. Uiteindelijk is het toch gelukt maar al gauw bleek dat de camper iets te klein was voor 4 pers. Na een hilarische nacht hebben M en J dan ook besloten om toch maar in de tent te slapen. Petje af voor die twee want het was zeker in het begin van onze trip behoorlijk koud. Waar we allemaal geweest zijn konden jullie al in het verslag van Matth lezen. Ik heb beloofd de foto's te plaatsen en na veel moeite is dat dan ook gelukt. Het is maar een fractie van de ruim 2500 foto's die we hebben gemaakt en er zijn ongetwijfeld veel mooiere foto's!!
Ik heb ongelooflijk veel gezien en genoten .Geloof het of niet zelfs ik werd soms stil van die geweldige natuur in zo"n enorm land.En mocht ik wat vergeten, gelukkig hebben we de foto's nog!!!
02 September 2009 - 19:43
Marian:
Nel en Matth ik vind t fantastisch dat jullie zo genoten hebben van de reis. Want dat hebben jullie zeker zo te lezen in jullie verslagen. En t was natuurlijk ook geweldig om Jeroen en majorie weer te zien na zo'n lange tijd.Ben ook wel wel weer blij dat jullie weer veilig in Schiedam terug zijn. En dat je zo.n lange reis waarschijnlijk niet meer zal maken. ???. Zeg nooit nooit. Tot gauw -
02 September 2009 - 19:44
Marian:
Waarom krijg ik je verslag 2 keer??? ha ha -
02 September 2009 - 21:42
Jeroen:
Ha die ma!
Leuk verslag en heel goed verwoord, zeker van de vermoeidheid die wegvloog bij het weerzien.
Het was wel lekker dat het af en toe stil was achterin zeg :-)
Ik hoop dat je veel en lekker lang na blijft genieten!
X
Jeroen -
02 September 2009 - 22:15
Majorie:
Hahaha, wat hebben we een lol gehad die eerste nacht!
Enne, met de kou in de tent, ach dat zijn we alweer vergeten!
Een heerlijk verslag om te lezen met mooie herinneringen om nog heeeeeeel lang van na te genieten!
Wij doen het nog iedere dag!
Liefs,
Majorie -
09 September 2009 - 10:17
Carlijn:
Leuk om van jullie allebei de ervaring te lezen. Zo krijgen we toch een beetje een idee van jullie belevingen! Ben stiekem wel een beetje jaloers hoor, dat jullie ze weer even hebben kunnen zien en knuffelen! Dat mis ik toch het meest op deze afstand. Geniet van de herinneringen en de foto's.
Liefs Carlijn. -
13 September 2009 - 17:45
Marie:
Nou ben benieuwd naar de 2500 foto's
Dat heb je met digitaal natuurlijk.
Goed om te horen dat je het naar je zin hebt gehad.
28 Oktober 2009 - 19:20
Hanine:
hoi majorie met mij ken je mij hanine van groep6 ik had een vraag je ik geef me msn oke hanine_mocro@hotmail.com je meot mij wel snel toevoegen oke tot gauw weer en goeie reis veder