Car for sale in Perth! Auto te koop in Perth!
Door: Majorie en Jeroen
Blijf op de hoogte en volg Majorie en Jeroen
30 November 2009 | Australië, Adelaide
De titel verraadt uiteraard alles al: we willen de auto gaan verkopen in Perth!
De bedoeling is dat we rond 5 december aankomen in Perth en dan daar in de hostels affiches op gaan hangen om zo snel mogelijk de auto te verkopen.
We hopen stiekem met deze advertentie dat er iemand die een auto zoekt op deze site terecht komt en dan een bericht achterlaat of ons belt op 040409566 of 0404246404 of mailt naar koornstramajorie@hotmail.com of schaapjeroen@hotmail.com.
Mocht een van jullie die dit leest iemand kennen die naar Perth / Australie wilt gaan of daar al is en een auto wilt kopen...jullie raden het al!
Primeurs...hebben we nog primeurs? Tuurlijk hebben we nog een primeur:
Jeroen vliegt 9 december naar huis en komt 10 december rond 0605u aan op Schiphol. Majorie zal in ieder geval in Perth blijven tot de auto verkocht is (hopelijk lukt het om de auto in de tijd dat Jeroen nog in Perth is deze dan al verkocht te hebben). Majorie gaat naar alle waarschijnlijkheid naar Thailand om daar op haar eigen manier de reis af te sluiten en zich voor te bereiden op de terugkomst.
Jeroen lijkt het handiger om dit gewoon lekker in Nederland te doen en aangezien Majorie liever nog even in de zon bivakkeert zal jeroen daar in Delft alle ruimte voor hebben!
We vinden elkaar nog steeds lief en dat willen we graag zo houden. Vandaar dat we alletwee de ruimte nodig hebben om elk ons eigen ding te doen. Het feit dat we niet samen terugkomen zien we niet als iets negatiefs maar juist als iets sterks waar we allebei een goed gevoel bij hebben.
Na Nieuw Zeeland konden we opnieuw bij John & Chantal terecht in St. Marys...enorm bedankt, wederom, voor de gastvrijheid! We zitten op dit moment in Adelaide bij Alexander en Laura, waar we op de heenweg van Perth naar Sydney ook al konden overnachten en die tijdens de rit met Matth en Nel ons ook al geholpen hadden ivm de voeding van Nel. Super dus!
Morgen gaan we met dolfijnen zwemmen, want vandaag ging het niet door slechte watercondities enz... Daarna zullen we naar een wildlife park gaan en van een schitterend uitzicht genieten van een bergje van rond de 800m hoog.
De dag daarop zullen we onze biezen pakken en knallen we naar Perth waar we weer bij Richard en Renata terecht kunnen, ook heerlijk geregeld dus!
Als laatste kunnen we jullie de wandelingen die we hebben gemaakt in Nieuw Zeeland ter afsluiting van dit fantastisch land natuurlijk niet onthouden. Voor de verandering leek het ons leuk om iets in elkaar te flansen en dat op youtube te zetten; niet helemaal perfect, maar meer dan de moeite waard! Hier komt de link:
Tot zover deze update!
Liefs,
Majorie en Jeroen
30 November 2009 - 19:24
Witzies:
Het ziet er allemaal weer goed uit! Zeker dat filmpje op youtube!! Echt heel gaaf. Heel veel s6 met het verkopen van de auto, hoop dat het snel voor elkaar is. Ik zal ook nog even informeren bij een vriendin van Es die nu ook in Aus is. Jeroen, jij alvast een goede vlucht!!Tot gauw, liefs -
01 December 2009 - 08:13
Carlijn:
Jeetje wat jammer nou.... we hebben net een nieuwe auto gekocht! :-)
Ha ha, flauw he! Ik hoop dat er iemand is die graag jullie auto koopt. Als ze jullie zien zullen ze jullie in ieder geval als betrouwbare mensen zien en dat helpt wel bij de verkoop denk ik! Succes en wederom dikke vette knuffel! En Jeroen, hele goede reis!!! xxx