Vertrek - Reisverslag uit Delft, Nederland van Majorie en Jeroen Schaap, Koornstra - WaarBenJij.nu Vertrek - Reisverslag uit Delft, Nederland van Majorie en Jeroen Schaap, Koornstra - WaarBenJij.nu

Vertrek

Door: Majorie en Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Majorie en Jeroen

13 Juli 2008 | Nederland, Delft

Jullie dachten dus zomaar van ons af te zijn? Nou bij deze kunnen we jullie melden dat we nog een dagje langer in Nederland blijven. Onze vlucht vertrekt niet 13 augustus maar is omgeboekt naar 14 augustus. Je kunt je voorstellen dat we dat psychisch wel even moesten verwerken....:) Verder lopen we organisatorisch goed op schema. Nu maar hopen dat het lukt om het visum voor China te krijgen.

Groetjes, Jeroen en Majorie

• 13 Juli 2008 - 20:12

Jolanda:

Hoi, spannend hoor, het is nu echt aftellen..

• 13 Juli 2008 - 20:39

Carlijn:

Jeeeeeej 1 dagje langer!
    :-)

• 14 Juli 2008 - 18:09

Daan En Chris:

Das een klap om te verwerken ja!!! Nee snap het,maar troost kan je nog 1 nacht genieten van jullie eigen bedje!!!!

• 15 Juli 2008 - 05:18

Leon Klop:

Dachten jullie nou echt dat je zo maar weg kunt gaan? Ja? Nou dan blijf je nog maar een dagje langer......Geintje joh.
    Luitjes geduld wordt beloond. suc-6 met aftellen. pa. Leon

• 15 Juli 2008 - 08:35

Theo Kerklaan:

Het is natuurlijk altijd jammer als zaken uitgesteld worden, waar je al zo lang naar uit kijkt. Maar dat zal wel een reden hebben, want zoals jullie weten roep ik altijd "toeval bestaat niet.
    Ga er maar vanuit dat de rest vlotjes verloopt,

Groetjes Tinie en Theo

• 19 Juli 2008 - 18:18

Witzies:

jee, een dag later...hopelijk redden jullie dat!??
    Jaaaa, nu moet het gevoel komen van vrij zijn, vakantie, relaxen enz., voor een jaar lang!!!

• 22 Juli 2008 - 09:50

Matth En Nel:

Gefeliciteerd! Vrijdag 25 juli is het zo ver; de zo begeerde visa voor China zijn dan binnen.